Roteringvägen 34, 246 35 Löddeköpinge kontakt@fotografmariahallin.se 070-113 59 02

Nyfödd Guddotter

Vi åkte faktiskt en vända till till Kalmar i höstas. Det blev veckan innan jul när jag äntligen blev moster till en liten nyfödd Linnea! På bilderna här nedan är hon bara tre och fyra dagar gammal. Men tror ni att hon ville sova något? Inte då, inte när roliga moster Maria är i närheten i alla fall. Söt som socker och alldeles nöjd, men osovandes… och jag känner mer och mer att de riktigt poserade nyföddbilderna inte ritkigt funkar för mig (kan ju vara för att mina bebisar inte verkar vilja sova) utan jag vill mer fånga närheten och känslan mellan förälder och barn. Sen är det såklart roligt att testa någon bild som de på Erik och Linnea här nedan också ;)

Låt mig få presentera min guddotter Linnea!
Syster Fotografen
Syster Fotografen
Syster Fotografen
Syster Fotografen